Ahad, 8 Januari 2017

Giveaway India & Tahun Baru by Dyllarezan



What? OMG!!!

Ini yang perkataan pertama yang keluar dari hati saya. Eh, macam mana tu?? Haha

Okeh, tarik nafassssss...

India weh, India!! Ini adalah negara idaman saya! Saya nak pergi India. Sahabat-sahabat rapat memang tahu dah saya memang mengidam nak pergi India.

Akhirnya saya dapat baca di blog pasal India kat http://dyllarezan.blogspot.my/

Sebelum ini, saya ada baca buku Namastee India oleh Siti Noridah Ab. Rahaman, habis dibaca dalam masa 1 hari maaa hehe.

Ok, tak nak cerita pasal impian saya ke India. Jom join segmen di atas. Klik banner untuk join.

Serius, kalau saya tak menang pun takpe, saya memang nak baca pasal India. Kalau menang bonus lah weh hehe!!

26 ulasan:

  1. Happy new year cikgu.

    BalasPadam
  2. selamat tahun baru cikgu

    BalasPadam
  3. goodluck untuk giveaway ni

    BalasPadam
  4. Agak agak bila laa si Jay Emm nak update pasal india... Ha ha ha

    BalasPadam
    Balasan
    1. oh sis JM pernah pergi india ke?? bestnya...

      Padam
  5. SS pon belum sampai india sebab tiket kena cancel dgn AA... Terus x plan lagi dah smpi skrg...

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah apsal kena cancel plak? cer citer

      Padam
  6. all the best.. tunggu RM naik ler.. nina pun teringin nk ke Goa dgn taj mahal

    BalasPadam
    Balasan
    1. bila lah nak naik RM nya tu sis?? huhu

      Padam
    2. tertunggu jgk bila la nak naik RM..sedih..

      Padam
  7. good luck dear :D
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2017/01/giveaway-india-tahun-baru-by-dyllarezan.html

    BalasPadam
  8. ciktom xberani nak pergi india..bila tgk byk news negatif kat sana..ada cousin study medic kat sana..selalu kena food poisoning..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha, saya memang teruja giler ;)

      Padam
  9. good luck utk giveaway ni cikgu!
    semoga ada rezeki cikgu nak travel ke india nanti..

    BalasPadam
  10. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...