Selasa, 6 Disember 2016

Permohonan Kemasukan Program Sarjana Muda Pengajian Separuh Masa Ambilan Febuari 2017

Image result for utm space


1. Permohonan bermula: 07/11/2016 - 31/12/2016

2. Senarai program yang ditawarkan:
  1. Sarjana Muda Ukur Bahan
  2. Sarjana Muda Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian)
  3. Sarjana Muda Sains Komputer (Rangkaian dan Keselamatan Komputer)
  4. Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)
  5. Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)
  6. Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)
  7. Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi)
  8. Sarjana Muda Pengurusan (Pemasaran)
  9. Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)
  10. Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)
  11. Sarjana Muda Kejuruteraan (Kimia)
  12. Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)
  13. Sarjana Muda Kejuruteraan (Petroleum)
  14. Sarjana Muda Kejuruteraan (Bio-Perubatan)
  15. Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)
  16. Sarjana Muda Sains (Matematik Industri)
Permohonan kemasukan klik sini

Maklumat lanjut:


Telefon: 
  • UTMSPACE Johor Bahru 07-521 2000
  • Kampus UTMSPACE Pulau Pinang 04-642 2140
  • Kampus UTMSPACE Kuala Lumpur 03-2772 2500
  • Kampus UTMSPACE Kuching 082-275 666
Emel: enquiry@utmspace.edu.my

sumber: Berita Harian

20 ulasan:

  1. Pilih ajelah mana yg sesuai
    Belajar dulu, kerjaya masa depan kemudian.

    BalasPadam
  2. emmm..impian yg belum tercapai lagi..huhu

    BalasPadam
  3. thks.. mabuak2 hati ni nak sambung stdy

    BalasPadam
  4. terima kasih atas info nya cikgu

    BalasPadam
  5. course sarjana sains muda kimia industri tu lebih kurang dgn ijazah cik tom amik dulu...tapi amik kat uitm..teringat pulak kenangan study dulu..rindu pulak nak study balik..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sambung master plak cik tom ☺

      Padam
  6. ms lps SPM dulu UTM pilihan pertama sy... hampir semua kawan2 sekelas pilih UTM kononnya taknak berpisah.. tapi sorg pn tak dapat...rezeki kt tmpt lain ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya pulak memang tak mohon utm ni sebab dekat dengan rumah haha

      Padam
  7. Kalau boleh di putar blk masa nk pilih course no 9

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah sumber manusia, kenapa tak ambik?

      Padam
  8. Tp syukur jgk ambik course yg study dulu sbb lg mudah dpt keje

    BalasPadam
    Balasan
    1. oklah kan? zaman sekarang ni susah nak dapat kerja

      Padam
  9. Tpkan kalau cr siti nk tahu sis JM minat tau nk jadi kaunselor 😜

    BalasPadam
    Balasan
    1. wow...gembira rasa bila ada yang minat jadi kaunselor ;)

      Padam
  10. Beberapa tahun lepas bercita2 nk sambung study ambik kaunselor tp bila di fikir blk nanti x ada ruang nk travel lg so terus pendam je angan2 tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. eh, kita sama! susah nak travel pun antara alasan utama kenapa saya tak sambung belajar

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...