Selasa, 26 Mei 2020

Selamat Hari Raya Aidilfitri




Assalamualaikum dan hai korang!

Perghhh, dah lama rasanya tak menulis apa-apa di sini huhu.

Korang apa khabar? Waras lagi tak? Haha.

Kat atas tu kad raya untuk korang hehe. Cantik tak?

Punyalah godak-godak semata-mata nak buat kad macam orang lain jugak hehe.

Tahun ini memang sedikit berbeza daripada tahun-tahun sebelum ini kan. Tapi ok jugaklah kan. Not bad actually!

Semoga raya tahun ini mencatat seribu makna pada kita.

Dalam sibuk-sibuk pandemik Covid19, kita masih sempat menjalani ibadah puasa, makan juadah sedap Hari Raya dan masih ada pekerjaan (gaji masih ada).

Sungguhpun kuliah bersemuka di UPM di tangguhkan, namun kuliah maya tetap ada. Cuma sekarang ini sedang cuti Hari Raya. Kuliah maya akan di sambung pada 01 Jun 2020 nanti.

Nak tahu cerita tentang kuliah maya saya? Nanti saya cerita ok...tunggu hehe.

Akhir sekali, marilah kita bersyukur dengan apa yang kita ada. Kalau kita rasa teruk, ada orang lagi kurang bernasib baik dari kita. Bersyukurlah!


8 ulasan:

  1. نوراني مرسيل باشر26 Mei, 2020

    Selamat hari raya maaf zahir batin kak reen ��

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih, selamat hari raya jugak!

      Padam
  2. Selamat menyambut raya dalam norma baharu

    BalasPadam
  3. selamat hari raya. semoga dpt belajar secara online dgn jayanya...

    BalasPadam
  4. Selamat Hari Raya Cikgu..samalah kita eh..berbulan tak update tahun ni pun ada beberapa entri jek..mood pun dah kena covid hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha mood kena covid ek? samalah kita, mood turun naik nak tulis blog nih hehe

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...