Ahad, 2 April 2017

Hadiah Top Komentator Bulan Mac 2017

Yep, tajuk itu betul.

Tak payah gosok mata. Haha!!

Memang tidak diwar-warkan.

Saya saja je nak bagi hadiah.

Hadiahnya ialah berupa sekeping perak/silver cun melecun (edisi terhad) Zodiac Monsters Capricorn.

Untuk tengok dan beli koleksi perak, silver dan dirham saya yang lain, boleh ke entri ini http://akuseorangkaunselor.blogspot.my/2017/03/koleksi-peraksilverdirham-untuk-dijual.html





So, yang bertuah ialah tentunya tuan punya blog http://mrsablogstori.blogspot.my/

Mohon tuan punya blog hubungi saya, untuk tujuan penghantaran hadiah:
emel: hazreen2008@yahoo.com
whatsapp: 0112 098 2764

Tahniah Mrs. A, semoga terus berkunjung ke sini dan meninggalkan jejak ^_^

p/s: pemberian hadiah ini bukan berterusan ye. please jangan anggap ada hadiah bulan April dan seterusnya. Maaf.

11 ulasan:

  1. tahniah mrs A hahah.. rajin betol komen

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehhehee... sama-sama.
      Actually Mrs. A pun tak sangka ni

      Padam
  2. Wah rajin kumpul koleksi Dirham.

    BalasPadam
  3. Alahmdulillah.
    Terima kasih cikgu.
    Sukernya.... kitew
    Okay! nak email sekarang jugak...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mrs. A dah email lagi tau ;-)
      Kalu takde cer check kat SPAM

      Padam
  4. wah bestnya mrs a. tahniah

    BalasPadam
  5. apa hadiah yang sangat sesuai untuk blogger..

    kalau duit RM1000 untuk hadiah pengomen terbanyak ,,

    best jugakan

    BalasPadam
  6. Wow! Lumyan betul hadiahnya. Moga rezeki cikgu Hazreen pun btambah2 sbb rajin sedekah gini

    BalasPadam
  7. Ct ni kaunselor ya... hebatnya..saya respect betul dengan orang yang jadi kaunselor2 ni, bukan senang nak kontrol atau ubat masalah orang lain, kan?

    BalasPadam
  8. tahniah kepada top komentator

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...