Isnin, 13 Mac 2017

Letak Nama Pelanggan Sebagai Introducer Public Gold

Public Gold Marketing Sdn Bhd


Siti Hazreen
Authorised Dealer Public Gold
PG00056447
0112 098 2764

Semalam, ketika saya sedang bersantai-santai menonton cerita omputih bertajuk "It's Complicated" (macam complicatednya hubungan saya dengan lutut saya haha) saya dikejutkan dengan panggilan telefon dari kawan baik saya, Azreen.

Al-kisahnya, suami Azreen (Pian) nak buka akaun Gold Accumulation Program (GAP) Public Gold. Oh! Ini berita baik!!

Pian pun tanya lah, kot-kot dia boleh letak nama Azreen sebagai introducer. Mula-mula saya jawab tak boleh sebab Azreen belum menjadi dealer.

Saya pun tolong daftarkan akaun GAP Public Gold Pian. (Daftar akaun GAP ini ialah percuma). Dalam ketidakpastian, saya pun cuba letak nama Azreen sebagai introducer. Dan guess what? Boleh letak nama isteri (dalam hal ini pelanggan saya) sebagai introducer walaupun belum bergelar dealer.

So, menurut kawan-kawan Public Gold dan mentor saya En. Zulkifli, komisen pembelian emas Public Gold Pian ini akan pergi kepada saya, bukan kepada Azreen (isterinya) kerana isterinya belum bergelar dealer.

Komisen hanya turun kepada dealer sahaja.

Lepas ini, Pian pun boleh jadi introducer. Komisen akan pergi kepada saya. 

Jadi, kalau nak merasa komisen, jadilah dealer.

Nah, kan untung jadi dealer hehe.

Boleh baca kat sini untuk mengetahui kelebihan sebagai dealer Public Gold

Bulan ini promosi untuk jadi dealer Public Gold ialah penyimpanan 100gram emas dalam akaun GAP.

Harga emas Public Gold hari ini ialah RM186.

100gram emas Public Gold bermaksud 100xRM186 = RM18600 sahaja. Biasanya nak jadi dealer Public Gold memerlukan RM30K.

Nak tahu lebih lanjut? Meh saya guide!

Siti Hazreen
Authorised Dealer Public Gold
PG00056447
0112 098 2764

14 ulasan:

  1. Saya beli juga dinar emas Public Gold tu . Ingat nak buka akaun untuk anak jadi dealer terus.

    BalasPadam
  2. untung jugak eh.. semoga berjaya!

    BalasPadam
  3. ingat tahun ni nak beli lagi gold. nak gold chain. hihi

    BalasPadam
  4. SS layan citer It's Complicated tu dua kali... ha ha ha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah, saya tengok sekali je ;)

      Padam
  5. Semoga berjaya dalam bisnes Publuc Gold. Saya pun suka collect emas

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih, tak rugi beli emas ;)

      Padam
  6. syok juga movie tu.. eheheh
    lama tak tgk. public gold ni dh lama org masuk kan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. yep, best jugak lah

      public gold jual beli emas patuh syariah, jom beli emas sis ;)

      Padam
  7. kena tgk nmpk nyer cerita tu ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha, tengok jangan tak tengok ;)

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...