Khamis, 1 Disember 2016

Hadiah Kepada Top Komentator 2016 - Emas Public Gold


Siti Hazreen
Authorised Dealer Public Gold
PG00056447
0112 098 2764

emas, public gold, emas public gold, top komen

Emas keluaran Public Gold 24 karat gred 999 0.5g (edisi terhad)

Okeh, dah masuk bulan Disember. Kejap saja kan? Pejam celik, pejam celik dah hujung tahun. Tahun depan 2017 pulak

Macam mana keadaan ekonomi Malaysia tahun depan? Atau, lebih tepat kalau tanya, "macam mana keadaan poket kita tahun depan?"

Jadi, seperti yang dijanjikan dalam entri yang lepas, boleh klik sini saya nak hadiahkan kepada seorang top komentator 2016 di blog ini dengan emas Public Gold 24 karat bersamaan gred 999 seberat 0.5g edisi terhad (fuhhhh siapa baca dengan satu nafas memang hebat) haha!!

Entri yang diambil kira untuk di komen ialah semua entri yang ditulis pada tahun 2016. Kalau tahun lain, ia tak dikira dalam sistem.

Apa benda paling best dalam dunia? Tentulah benda percuma kan? Hehe.


Hadiah kepada top komentator 2016 berupa emas Public Gold ini ialah edisi terhad yang dikeluarkan sempena Hari Raya Aidilfitri tahun ini. Harganya ialah RM120. Tahun depan akan naik lagi. Wallahualam. 

Siapa yang dah ada emas, jadikan hadiah emas Public Gold ini sebagai tambahan kepada aset anda. Siapa yang belum ada emas, nak-nak lagi emas Public Gold, cubalah pegang sekali. Sebab saya tak boleh nak cerita dia punya keseronokan. Anda kena rasa sendiri.

~Hadiah untuk seorang sahaja~

Saya boleh bantu tentang urusan emas dan perak Public Gold.

Siti Hazreen
Authorised Dealer Public Gold
PG00056447
0112 098 2764

87 ulasan:

  1. wahh terbaik la.. kalau da rezeki tak kemana kan.. nnti ada masa Unni BW entry2 2016..hihihi

    BalasPadam
  2. wah bestnya, cemana nak menang tu? ada can saya tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. sis pun ada can, masih terbuka lagi sampai hujung bulan ni

      caranya, sis kena menempatkan diri dalam 'top komentator 2016' (boleh tengok di panel belah kanan blog ini)

      hanya layak untuk seorang sahaja ;) chaiyuk2 sis!!

      Padam
    2. kak ana rajin komen dan blogwalking..insyaAllah ada can lagi tinggi..macam ciktom waktu free la boleh dtg blogwalking dan komen..

      Padam
    3. Semua ada peluang...good luck ☺

      Padam
    4. insyaAllah kalau ada rezeki...ciktom kalau bab emas ni memang semangat tinggi sikit..haha

      Padam
    5. insyaAllah.. oo top commentator. mudah2an dapat menang emas. hihi

      Padam
    6. insyaAllah try usaha..tapi minggu depan nak gi holiday..maybe tak sempat nak singgah blogwalking..hehe

      Padam
    7. wah, holiday kat mana cik tom?

      Padam
    8. cik tom plan nak holiday ke Melaka..dah lama xgi jejalan kat sana..cikgu ada planning holiday mana2 ke hujung tahun ni? or balik johor?

      Padam
    9. oh melaka, best best...sy dah banyak jalan...hujung tahun for family in Johore ;)

      Padam
    10. oh bagus2...oh cikgu org johor rupanya..ct stay kat johor..follow husband keje sini..kat tampoi..

      Padam
  3. Wahhh kena BW rajin2 ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe, harap blog ini bermanfaat untuk sis ;)

      Padam
  4. fuuhh.. ingat nak beli emas dari cikgu... tapi tunggu bonus... insyallah saya akan contact cikgu nanti..

    BalasPadam
    Balasan
    1. in syaa allah saya boleh bantu ;)

      Padam
    2. kalau ciktom nak contact tanya ilmu emas PG boleh ke?

      Padam
    3. nak beli pun boleh ya cikgu. moga terus sukses

      Padam
    4. Beli pun boleh sis raihanah

      Padam
  5. hii.. akak nak... alamak kena komen 71 post ni, nak lawan yang tertinggi setakat ni 70 komen... akak ada edisi terhad juga ..kucing .. dapat luckydraw time bop

    BalasPadam
    Balasan
    1. jom2 sama2 kita meriahkan dengan komen berhemah..hehe

      Padam
  6. ciktom memang suka emas..dah collector emas public gold..insyaAllah cuba meriahkan ruangan komen..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah cik tom, simpan emas mmg tak rugi

      Padam
    2. memang betul..tak rugi simpan emas..sbb aritu pernah sekali malas nak guna duit saving..sbb nak tunggu dividen..jadi ciktom pajak emas sementara..alhamdulillah dah tebus pun..memang berguna..

      Padam
    3. saya pun ska simpan emas. paling suka gelang tangan

      Padam
    4. Pajak emas tak rugi kan cik tom hehe

      Padam
    5. Bagus sis raihanah, cuma gelang tangan (emas perhiasan) gred 916, tidak begitu sesuai untuk pelaburan, kerana susut nilainya yang tinggi

      Padam
    6. Caiyok cik tom..u will win

      Padam
    7. thanks jari manis...panjang lagi masa..anything can happen..hihi..

      Padam
    8. Hahaha....nmpknya Cik Tom fevret, x terkejar lagi! :D

      Padam
    9. ada 11 hari lagi, chaiyuk semua!!

      Padam
    10. xde istilah fevret akak...betul tu cikgu ada banyak hari lagi..boleh sgt nak kejar..hahaha

      Padam
  7. Wah! seronoknya komen banyak-banyak dapat hadiah emas :-)

    BalasPadam
  8. Langkah bijak menabung dgn emas sebab harga emas tak akan turun sedangkan nilai duit kita alahai betul-betul tak stabil sekarang ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tuh sis, saya pening dengan matawang malaysia sekarang nih huhu

      Padam
    2. simpan emas untuk masa depan. memang bagus

      Padam
    3. itulah perempuan memang tak dipisahkan dengan emas..lagipun untung simpan emas ni.

      Padam
  9. wah untung kalau dapat tu...emas memang pelaburan baik lagi menguntungkan.

    BalasPadam
  10. alamak tak tau pula.. kalau tau boleh join ,..best dpt emas free tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh lagi, sampai hujung bulan ni

      Padam
    2. Penat woo nk kejo nak ferrari pun belum tentu leh overtake kah kah kah

      Padam
    3. ciktom pun rajin jgk singgah blog zool ni..baca2 entri kat sana..

      Padam
    4. JM, tak yah nak ferrari, naik lah private jet hehe

      Padam
  11. Saya belum pernah masuk yg macm ni di mana2 blog pun.

    Tahun depan kot.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahun depan katanya..ada lg ke ngeh ngeh ngeh

      Padam
    2. tahun depan masuk blog ciktom pulak..insyaAllah dlm planning nak buat jgk..hihi...

      Padam
    3. tahun depan ek? in syaa allah

      wah cik tom, saya sokong!

      Padam
    4. yup insyaAllah..brg2 souvenir gi travel sebelum2 ni ada lagi..boleh buat hadiah utk top komentar kot...hihi...

      Padam
  12. tahniah kepada pemenang.. emas tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Belum ada pemenang lagi, tamat hujung bulan ni

      Padam
    2. dkna ni pun suka beli n pakai barang kemas..maybe xperasan kot xumum lagi pemenang...kalau x mesti excited tgok hadiah..haha

      Padam
    3. be a top commentator ya. insyaAllah

      Padam
    4. Dah boleh tahu siapa yg akan menang tu 😜

      Padam
    5. siapa yang menang tu sis JM? JM macam ahli nujum plak hehe

      Padam
  13. Beruntung betul pemenang tu.
    Sesak nafas nak abiskan ayat yang panjang tu :)

    BalasPadam
  14. brbondong2 la org komen lepas nih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan Pha Is.. berebut nak emas tu sape x nk keh keh keh

      Padam
  15. moga2 ada rezeki sy aminnn ;-)

    BalasPadam
  16. Bertuah dan tanniah kepada pemenang Top Komentator dapat emas.

    BalasPadam
    Balasan
    1. salah seorang taiko emas dtg komen tu..bro biomed xnak buat jgk ke hadiah emas kt blog..hihi

      Padam
    2. yeah tu dia, En. Azrin Ros dah muncul hehe

      Padam
  17. SS baca perenggan satu pon... dua kali tarik nafas... kompom laa tak menang kan? ha ha ha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha, takkan dah give up kot SS

      Padam
  18. Balasan
    1. betul tu mana umum pemenang lagi..masa pun belum tamat lagi...hihi

      Padam
  19. Kira sokong dari jauh je x mampu nk komen byk2 semata nk dpt 'something' tu 😬

    BalasPadam
  20. Kenapa utk sorang je bg lah utk 2 org 😜

    BalasPadam
  21. Sorry tau dh lama x blog walking kurang sihat bi pun masih mc 😓

    BalasPadam
  22. Fuyoh Cikgu.....hebatlah hadiah ni - hadiah yg sentiasa akan naik value & blh diturunkan ke anak cucu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. blog lain lagi hebat hehe

      Padam
    2. semua blog hebat2 dan mantap2..

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...