Jumaat, 21 Oktober 2016

Kelebihan Sebagai Dealer Public Gold

Image result for emas public gold

Siti Hazreen 
Authorised Dealer Public Gold
PG00056447
0112 098 2764 

Berikutan dengan pertanyaan Cik Tom, mengenai kelebihan sebagai dealer Public Gold, maka keluarlah entri ini. Hehe

Untuk pengetahuan Cik Tom, saya baru sahaja bergelar dealer Public Gold pada 29/09/2016. Tak sampai sebulan pun lagi. Baru setahun jagung. Ahaks!! Hehe!!

Saya dah lama berminat nak jadi dealer Public Gold. Alhamdulillah, muncul promosi untuk menjadi dealer bagi kakitangan awam pada bulan September iaitu dengan menukarkan wang kepada emas Public Gold berjumlah RM5000. Maka, saya pun bertukar status daripada pembeli kepada dealer Public Gold.

Jadi apa kelebihannya? (Ini adalah sebahagian kelebihan menjadi dealer Public Gold)

  1. Mendapat komisen apabila orang membeli emas Public Gold
  2. Boleh beli emas Public Gold orang lain dengan menggunakan harga PG Buy
  3. Dapat komisen apabila memperkenalkan pembeli kepada Public Gold (introducer)
  4. Komisen yang diterima daripada Public Gold adalah terus menerus dan boleh diwarisi (ini yang paling best!!)
  5. Bila jadi dealer Public Gold, segala latihan dan tunjuk ajar akan diberikan oleh barisan mentor yang hebat!


Untuk pengetahuan semua, bulan Oktober ini ada promosi untuk menjadi dealer Public Gold iaitu:
1. Bagi pelajar - tukar wang RM2500 kepada emas Public Gold (melalui akaun GAP)
2. Bagi peniaga - tukar wang RM5000 kepada emas Public Gold (melalui akaun GAP)
*terhad kepada 100 orang sahaja

Sebelum ini, memerlukan RM30k untuk menjadi dealer Public Gold, jadi apa tunggu lagi? Manfaatkanlah peluang yang ada!!

Untuk bacaan lanjut, boleh rujuk:


Jika ada sebarang pertanyaan, saya boleh tolong jelaskan. Saya sedia menjadi introducer anda!

p/s: saya akan bantu anda memulakan simpanan emas Public Gold serendah 1g 1bulan ^__^

p/s: mentor saya dalam bab emas Public Gold ini ialah En. Mohd Zulkifli

p/s: bagaimana nak dapatkan emas percuma? Sila klik sini


Siti Hazreen 
Authorised Dealer Public Gold
PG00056447
011-2098 2764 

19 ulasan:

  1. menariknya jugak boleh jadi introducer tu..
    means kalau ahli biasa tak boleh la kan jadi introducer??

    tapi sedih sebab ciktom baru je beli emas dari akaun GAP guna duit hantaran bulan lepas..tapi xdelah smpi 5k..kalau camtu kan boleh ke kalau tambah lagi emas sampai nilai total 5k dalam tempoh offer jadi dealer. tapi bukan sekaligus la beli emas 5k.

    offer dealer PG just 5k tu sampai bila?

    BalasPadam
  2. lupa nak bgtau terima kasih sangat2 hazreen sudi menjawab pertanyaan ciktom..sebab ciktom memang suka sangat bab2 emas ni..nak cari jgk peluang lain yg ada utk lebarkan minat pasal emas..hehe

    BalasPadam
  3. tahniah cikgu, good luck ya

    BalasPadam
  4. wahhh best niiii lagi pun mmg x rugi simpan emas ni... valid smpi kiamat org kata ;-) tahniahhh!!!!

    BalasPadam
  5. p/s jauh beza tu RM30K ke RM5K

    BalasPadam
  6. terbaik! all the best! saya pun salah seorang yang suka beli emas kat public gold :)

    BalasPadam
  7. cik tom: pembeli biasa pun boleh jadi introducer, tapi tak dapatlah mannfaat sebagai dealer tu

    tahniah sebab cik tom dah ada akaun GAP...cik tom sekarang hanya perlu tambahkan lagi wang sehingga cukup RM5k...nanti bila dah cukup, cik tom boleh inform saya, saya akan tolong uruskan ;)

    offer dealer rm5k ni untuk peniaga, sehingga hujung bulan 10 ni cik tom

    jom lah cik tom kita buat sama-sama ;)

    BalasPadam
  8. sis raihanah: terima kasih sis

    anies: memang tak rugi anies, jom lah kita simpan emas Public Gold, simpan sikit-sikit melalui akaun GAP

    uncle: wah, tahniah uncle! uncle dah ada akaun GAP ke? kalau belum, meh saya tolong guide ;)

    BalasPadam
  9. oh sampai bulan 10 je ek..dah dekattttt...hmm kena buat kira2 dulu ni..sebab duit banyak guna time kahwin bulan lepas..ciktom dah save no hp hazreen..pe2 nak tanya nanti cik tom roger ek..

    dah baca jgk 2 link entry yg cikgu bagi tu..serius byknye benefit jadi dealer PG.

    BalasPadam
  10. saya mmg berminat pasal emas ni.. nk tanya emas PG ni boleh jual kat mana?

    BalasPadam
  11. cik tom: tak pe cik tom, jangan tergesa-gesa. kata sifu saya, en. zulkifli, kita kena ada ilmu dulu. banyakkan membaca, hadiri seminar. macam public gold, ade SIP dan JLT ini, boleh baca kat sini https://www.facebook.com/publicgoldinternational/?fref=ts
    wish you all the best!

    pha is: emas PG di terima di semua 18 cawangan PG seluruh malaysia. boleh juga di jual pada semua dealer2 PG.

    BalasPadam
  12. Wah, tahniah cikgu..saya pun berkenalan dengan emas ni melalui encik Zulkifli juga. Face to face dengan dia kenal pasal emas tu yang menjangkit simpan emas..

    BalasPadam
  13. Tahniah cikgu...langkah bijak dalam memantapkan pendapatan..

    BalasPadam
  14. noriza: wah! sifu kita sama. sis jadi dealer ke?

    introducer: terima kasih

    BalasPadam
  15. menarik ramai dah membeli emas sekrang ni

    BalasPadam
  16. Arz: arz belilah jugak, untuk simpanan masa hadapan ;)

    BalasPadam
  17. tengah kumpul modal nak jadi dealer PG..harap2 ada lagi offer camni masa akan datang..kalau ada sudi2kanlah cikgu share lagi dalam entri blog ye..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks cikgu!tlg doakan ciktom ye..hihu

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...