Rabu, 27 Jun 2012

You Came To Me - Sami Yusuf & Siti Nurhaliza


Aku bukanlah seorang peminat tegar lagu-lagu nasyid (minta maaf) tetapi ketika sedang memuat naik (upload) video aktiviti sekolah di 

laman www.youtube.com, menggunakan nama brigedbestarismraj, aku terlihat video lagu di atas.



Aku pernah dengar nama Sami Yusuf itupun masa tengok klip video lagunya di stesen tv Alhijrah. Video lagu diatas adalah nyanyian lagu yang sama, Sami Yusuf secara solo.


~Kalau dah namanya Siti Nurhaliza, nyanyi lagu apa pun sedap saja~  ^_^


2 ulasan:

  1. salam, first time jalan-jalan kat blog ni
    ...
    berfaedah kalau suara sesedap siti digunakan untuk mendekatkan manusia pada tuhan. kalau digunakan sebaliknya, memang rugi sangat

    BalasPadam
  2. saya pun bukanlah peminat siti nurhalija dan sami yusuf..tapi since datang singgah sini, layan jer la....

    p/s: kalau siti nyanyi lagu ketuhanan, kenapa masih tak mengikut perintah tuhan? seperti membaca alquran tanpa hijab

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...