Rabu, 8 Februari 2017

Hadiah dari Jari Manis


Banyak 'nice thing' yang terjadi hari Khamis minggu lepas. Selain daripada dapat poskad dari India, boleh baca di sini, saya juga dapat hadiah dari Jari Manis

Sebenarnya, ini adalah kali pertama saya dapat hadiah daripada blogger haha!!

Teruja!

Tengok gambar kat atas tu. Cantikkan.

Besor giler fridge magnet tu! Hampir menutupi tapak tangan saya!

Siap dapat hadiah key-chain Singapura pulak tu.

China saya belum jejak lagi. Ntah bila agaknya.

So sweet lah you sis Jari Manis. Sama dengan nama ahaks! Terima kasih!

Ok, hadiah sis Jari Manis saya dah masukkan ke dalam tong pos semalam. Harap sampai dengan selamat pada hari Jumaat. Insyaa Allah.

p/s: segan plak kita tulis nota atas kertas buku tulis je.

15 ulasan:

  1. Untungler... dapat hadiah oversea :-)

    BalasPadam
  2. Auw... Saya po suka fridge magnet. Kalau kengakwan ke obersea, kurim fm pon jadilah hihi

    BalasPadam
  3. jari manis ni memang rajin travel n rajin bg GA kat orang kan. terbaik :)

    BalasPadam
  4. Terbaik.. singapore sebelah negeri tapi tak pernah pergi..

    BalasPadam
  5. Hehee seronok kan bila dapat hadiah.. Lebih2 lg dari rakan bloggers. Rasa terharu sangat!

    http://www.reenri.com

    BalasPadam
  6. hye! boleh sharing camne nak buat top komentar tu..hihi

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum Cikgu Siti,

    Fridge magnet selalu saya tukar dengan kawan-kawan dari luar negara, masih belum pernah dapat dari rakan blogger dalam negara.. Jadi memang bertuahlah Cikgu Siti dapat dari JM..

    Best kann dapat hadiah.. Hihihihi

    BalasPadam
  8. Assalam rin..maaf lambat jenguk laman kau huhuhu bz gila sejak dua menjak ni tak rehat... huhuhu btw seronot tgk blog kau huhuhu good luck kawan...:)

    BalasPadam
  9. wahhh, bestnya 😄 tahniah

    BalasPadam
  10. Cantiklah keychain tu.. nak juga :D

    BalasPadam
  11. Sebagai seorang fridge magnet collector, maka saya isytiharkan bahawasanya saya jelesss! Tahniah atas kemenangan! :)

    BalasPadam
  12. Sama2 kasih..itew pun dah terima brg dari cikgu

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...