Sabtu, 15 Oktober 2016

Hadiah Untuk Top Komentator Oktober dan Top Komentator 2016

onexox,hadiah,emas,public gold, top komentator,

Hai, Assalamualaikum!

Saya dah lama teringin nak beri hadiah kepada mereka yang sudi tinggalkan komen yang bernas dalam setiap entri saya.

Setelah puas menggodek blog saya beberapa hari, akhirnya saya berjaya memasang widget Top Komentator Oktober dan Top Komentator 2016. 

Bagi widget Top Komentator Oktober saya mendapat tips daripada sifu saya iaitu Sifu Hasrul Hassan manakala bagi widget Top Komentator 2016 saya rujuk di sini

Memang menguji kesabaran betul, bila buat dua benda ni iaitu Top Komentator Oktober dan Top Komentator 2016.

Alhamdulillah saya berjaya juga akhirnya. Jadi, melalui entri ini, saya nak beri hadiah kepada Top Komentator Oktober iaitu sekeping simkad Onexox yang berharga RM10. Penerima hadiah boleh pilih samada nak simkad kekal nombor telefon lama atau simkad nombor telefon yang baharu.

Manakala bagi penerima hadiah Top Komentator 2016 pula, saya nak berikan hadiah emas 0.5g keluaran Public Gold, yang bernilai RM120 (buat masa sekarang). Akhir bulan Disember 2016 mungkin akan naik harga lagi.

Jadi, rajin-rajinlah tinggalkan komen yang bernas di blog saya ini. Terima kasih ^__^

p/s: saya adalah dealer bagi Public Gold PG00056447 (boleh tanya saya hal yang berkaitan dengan emas Public Gold) dan juga subdealer bagi Onexox

18 ulasan:

  1. wah...ada hadiah..heheheheh hari2 kene jengah n komen ni sbb nak hadiah heheheheh :) good luck rin n good luck u all :)

    BalasPadam
  2. hehe, selalulah jengah sini...good luck to you!

    BalasPadam
  3. Weee.. Rezeki siapa yang terpilih sebagai pemenang komentor 2016. :D

    BalasPadam
  4. wah cikgu pun dah buat hadiah ni. semoga ada rezeki

    BalasPadam
  5. All the best to reen, nina, husna, sis raihanah, uncle!!

    BalasPadam
  6. Dah lama saya godek top komentator kat blog saya yang lama hilang tak tahu kenapa! Nak check jugalah macamana boleh munculkan balik widget top komentator ni.

    All the bestlah pada yang suka tinggalkan komen di sini. Manalah tau ada hadiah menanti di hujung bulan Oktober nanti ^_^

    BalasPadam
  7. bila nmpk emas mata sy terus terbeliak hahaha dasr materialistik betul hahahaha

    BalasPadam
  8. dah lama tak blogwalking blog kwn2 blogger...tak sangka ada hadiah top komentar kat sini..menarik tinggalkan komen sambil baca entri...

    BalasPadam
  9. mummy: hadiah ialah sebagai tanda penghargaan saya kepada pengunjung blog ;)

    anies: siapa tak suka emas kan? nak-nak lagi emas keluaran Public Gold ;)

    cik tom: rajin-rajin lah singgah sini ye cik tom ;)

    BalasPadam
  10. Wah, best2x, sokong2, hehe

    BalasPadam
  11. siapa yg bakal dapat tu.... menarik hadiah emas tu..

    BalasPadam
  12. nor, raihan: menarik kan kan kan, so, rajin2lah tinggalkan jejak kat blog ini ye ;)

    BalasPadam
  13. Bestnya....november ada lagi dak....nak hadiah jugakkkk...hahaha

    BalasPadam
  14. wahh bestnya.. tak person entry ni .. lgpun baru je kenal cikgu

    BalasPadam
  15. Dulu waktu aktif tahun 2013-2014 pernah bt juga hadiah duit cash utk 3 top komentar kat blog..rs start tahun depan nak buat balik la..nak meriahkan ruang komen di blog & jgk penghargaan pada yg sudi berkunjung..hihi

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...