Isnin, 8 Januari 2018

7 Entri Blog Paling Popular Pada Tahun 2017

Image result for statistik
Assalamualaikum, hai korang!

Selamat tahun baharu 2018!

Diam tak diam, kita sudah berada pada hari ke-8 di tahun 2018 weh!!

Alhamdulillah, pengunjung blog ini semakin hari semakin meningkat. Terima kasih semua.

Maaflah, saya tak sempat membalas semua komen. Maaf sangat-sangat.

Alhamdulillah dah 7 tahun umur blog ini (2010-2017). Baiklah, saya nak kongsi sedikit statistik mengenai blog ini di sepanjang tahun 2017.

Sepertimana yang tertera di sebelah kanan blog ini, sebanyak 53 entri telah berjaya di tulis pada tahun 2017. Fuhhhh, tepuk sikit!! Walaupun tak banyak macam orang lain, namun saya bangga dengan blog saya!

7 Entri paling popular pada tahun 2017 ialah:
  1. Cara Pindahkan Astro ke Tempat Baharu
  2. Penipuan Tunggakan Pinjaman Peribadi (Personal Loan) di Hong Leong Bank 
  3. Orang Tak Pandang Politeknik, Kolej Komuniti dan GIATMARA
  4. 7 Kesilapan Murid Sekolah Tingkatan 4 Tentang Sekolah Sementara 
  5. Koleksi Emas Public Gold Edisi Pos Malaysia 
  6. Hadiah Emas dan Simkad Onexox Untuk Komentator 2016 
  7. Wawasan 2020 dan TN50 

Terima kasih pada korang yang sudi singgah dan meninggalkan komen di sini.

Korang boleh cadangkan tajuk apa yang korang nak saya tulis di tahun 2018 ini diruangan komen ya.

Semoga tahun 2018 kita akan lebih cemerlang, gemilang, terbilang dan terbang tinggi lagi!! Amin.

9 ulasan:

  1. tahniah... trs kn berblog... sy suka cerita2 yg ada unsur2 motivasi...

    BalasPadam
  2. πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

    BalasPadam
  3. hebat cikgu, all the best tahun ni

    BalasPadam
  4. Firstly tahniah kerana jumlah entri setahun cukup byk compare tu sis JM setahun below 10..mana nak dpt bilangan pengunjung yg byk ..padan muka

    BalasPadam
  5. Woowww entri tu ramai org cari info

    BalasPadam
  6. Wooww boleh cadangkan tajuk? Ermm cuba tulis berkaitan ‘tips untuk menjadi penulis blog yang berjaya’ x malas spt sis Jm 😬

    BalasPadam
  7. lama jugak ct blogging.. tahniah seronokkan ramai org baca entri

    BalasPadam
  8. saya cadangkan buat entri.. cara untuk memasak nasi ayam china hainan.. haha..ini betul2 nih.. bukan main2.

    BalasPadam
  9. hehehehe
    menarik tajuk nombor 3 tu

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...